тел.: +359 898 406 486, +359 879 831 600, адрес: София, бул. Витоша 1A, ет. 2, офис 216, email: dimax@abv.bg

Back to Top

Design

Дизайн

Печатница ДиМакс разполага с квалифициран персонал, който е готов да ви предложи различни идеи за графичен дизайн, обработка на снимки, векторизация на файлове,текстообработка, страниране. За целта сме се екипирали с всички необходими лицензионни софтуерни продукти- Adobe Photoshop – Adobe Illustrator – Adobe InDesign.

PrePress

Предпечат

Предпечатното студио към печатницата предлага както пълната гама от стандартни предпечатни услуги, така и специализирани услуги като дигитални цветни проби. Пробите се изработват на широкоформатен принтер Epson Stylus Pro 7500, който е идеален и за производство на малотиражни и единични плакати, листовки, стикери, персонализация на материали и др. Печатната база е оборудвана с офсетови машини Heidelberg и Man Roland, които са калибрирани към дигиталния експонатор, принтера за дигитални проби и мониторите на предпечатните станции, което гарантира съответствие на цветовите стойности на всеки етап от изработката. Контролът върху цветовете е гарантиран допълнително и от използването на спектроденситометър.

PrePress

Офсетов печат

ДиМакс предлага листов офсетов печат върху двустранно хромови хартии (80 – 350 гр./кв.м.), офсет (70 – 300 гр./кв.м.), LWC (60 – 90 гр./кв.м.), опаковъчни картони (195 – 400 гр./кв.м.), полипропилен, самозалепващи хартии, PVC фолио, етикетни хартии и луксозни картони, като всички формати и грамажи са налични в склада на дружеството. В зависимост от хартията се използват стандартни мастила, пантонни цветове, както и фолийни мастила. Печатните машини, с които ДиМакс разполага, покриват всички възможни формати до 70/100 см, което прави лесен избора на машина според тиража, цветността и размера на изделията.

PrePress

Дигитален печат

Най-после истинското решение за малки тиражи. Печатът се извършва директно от клиентския файл (без филми и пластини), който може да бъде PostScript, PDF, EPS. Възможност за електронен монтаж на колите и персонализация на всяко копие. Едновременен двустранен печат One-Pass-Duplex™ с перфектен регистър лице-гръб за безпроблемни довършителни операции. Печат върху различни видове хартии, самозалепващи медии, фолия и др. Отпечатъкът е водо- и светлоустойчив до 8 месеца.

PrePress

Печат на карти

Печатница ДиМакс разполага с отдел за производство на скреч-карти, оборудван с професионална линия за персонализация, нанасяне на изтриваемото поле и пакетиране. Продуктовата гама включва предплатени ваучери за телефонни оператори, промоционални, лотарийни и клиентски карти, карти за подарък и др. Звеното е оборудвано с персонализираща машина KBA Universys

PrePress

Широкоформатен печат

Шестцветен широкоформатен печат на плакати, банери, знамена, фотоси и репродукции, оформление на рекламни щандове, пана, табели с размер до 1500/3000 мм.

Допълнителни услуги

Рекламни табели, светещи и осветени реклами, надписи от PVC фолио
Офсетов, дигитален, сито и топъл печат
Професионална предпечатна подготовка
Отпечатване на бланки, листовки, визитки, фактури, книги, дипляни, плакати, календари и др.
Надписи върху текстил
Оформяне на Web страници
Компютърни системи, принтери, скенери, консумативи
Компютърно обучение и консултации
Оформяне и изработка на курсови, дипломни работи, реферати, дисертации и др..

 

Работно Време: 9:30-18:00
От понеделник до петък

Адрес: София, бул. Витоша 1А, ет. 2, офис 216

Телефон: +359 879 83 16 00

София, ул. Раковски 23

Телефон: +359 898 406 486
Е-Поща: dimax@abv.bg

Поръчки за Уеб Дизайн, Видеомонтаж, Реклами в Google, Мейл и SMS Кампании и др.

Телефон: +359 884 561 731
Е-Поща: globalwebdesignbg@gmail.com